Perspektívák Facebookon

Perspektívák

A bevándorlók hangja az országos médiában

Tom Yum – Buddha sem eszik jobbat

Ha vége a munkának a Pesten élő thai emberek mind ide jönnek. Ázsiai konyha a belvárosban nagyon baráti áron.

Idén januárban nyílt meg a Rumbach Sebestyén utcában ez a kedves thai étterem, ahol a netes ajánlók szerint csak külön szerencsével kaphatjuk azt az ételt amit ténylegesen rendeltünk. A rend kedvéért egy halleves helyett tényleg kihoztak még egy kókuszos-citromfüves csirkelevest, de miután nem tágítottunk, hogy márpedig nekünk nem az jár, zokszó nélkül vitték a rosszat és hozták a jót.


 

 

 

 

 

 

A főételnek kért kacsamell csodás volt, harmóniában a fűszerekkel és a sárgatésztával jó választásnak bizonyult, igaz nem spóroltam a szójaszósszal sem. A környékbeli kocsmákkal-bárokkal összehasonlítva még inni is érdemes idejárni a sörök nem kerülnek többe 500 forintnál.

Szemmel láthatóan a városban élő thai és laoszi fiatalok szintén felfedezték ezt a helyet, mert amíg ott voltunk legalább három ázsiai asztaltársaságot számoltam össze. Az étteremnek facebook oldala is van, valamint diákoknak kedvezményt is adnak. A weboldal nagyon informatív és átlátható, csak valamiért a kísérőzene mindig újraindul, ha valamire rákattintok.

http://www.tomyumthairestaurant.hu/

szerző: LM

Címkék: thai leves gasztro étterem tom kacsamell yum sárgatésztával kókuszos citromfüves 2012.05.18. 23:35